szerző:
MTI

A BKK szerint rossz volt az időjárás, így március 29-e helyett csak várhatóan április 7-én indulhat meg a forgalom a teljes vonalon.

A tervezetthez képest egy héttel tovább tart a fogaskerekű (60-as villamos) vonalán zajló felújítás, így várhatóan április 7-ig továbbra is rövidített útvonalon, Városmajor és az Adonis utca között járnak a szerelvények, a Gyermekvasút és Svábhegy között 60-as jelzéssel továbbra is pótlóbusz közlekedik – közölte a kedden a BKK.

A felújítás befejezését a BKV március 29-re tervezte, de a korábbi fagyos, havas időjárás miatt ez az időpont nem volt tartható.

A fogaskerekű vonalán február 19-én kezdődött a sínszálak és a fogaslécek felújítása a Széchenyi-hegyi végállomás és az Adonis utca közötti szakaszon.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!