szerző:
hvg.hu

Erős, sokfelé viharos szél jön az ünnepre, hideg ugyanakkor nem lesz, sőt. Szombaton akár 20 fok is lehet.

Változékony időjárás várható a húsvéti hétvégén, a szombati akár 20 fokot is elérő hőmérsékletek után vasárnapra egy hidegfront éri el az országot, így ezen a napon is többfelé készülhetünk esőre, záporokra, helyenként zivatarra is – jelentette az Időkép.

Eközben erős, többfelé viharos lökések kísérhetik a nyugatira, északnyugatira forduló szelet. A szombatihoz képest pedig jó pár fokkal visszaesik a hőmérséklet, a legmelegebb órákban 6-15 fokot mérhetünk.

Az ünnep másnapján is folytatódik a szeles idő, de ekkor már inkább a napsütésé lesz a főszerep; főleg keleten, északkeleten lehet több felhő az égen, és csak eleinte fordulhat elő kisebb csapadék. A hajnalban szélvédett, derült helyeken gyenge fagy is lehet, napközben viszont 9-15 fok közé melegszik a levegő.

Keddtől ismét tavaszi idő köszönt be, szerdán már többfelé mérhetünk 20 fok közeli maximumokat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!