szerző:
hvg.hu

Az MSZP-Párbeszéd jelöltjét támogatja.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A Momentum jelöltje a Facebookra feltöltött videoüzenetben jelentette be, hogy tartja magát az ígéretéhez, és visszalép Budapest I. választókerületében. A döntéséhez egy közvélemény-kutatást hívott segítségül, a Medián felmérése szerint az MSZP-Párbeszéd jelöltje, V. Naszályi Márta a legesélyesebb ellenzéki jelölt. Fekete-Győr bejelentette, hogy az ő javára lép vissza az I. választókerületben.

Fekete-Győr azt üzente a választókerületi szimpatizánsainak: „ne csüggedjetek, így lesz jó mindannyiunknak, a listán pedig szavazzatok a Momentum-generációra. Listavezetőként azért fogok dolgozni, hogy ne kelljen innen elmenni, és hogy érdemes legyen hazajönni. Most viszont minden jelöltnek az a feladata, hogy lebontsuk a Fidesz rendszerét, ehhez pedig Hollik Istvánt is le kell győzni a Belvárosban.”

V. Naszályi Márta mellett az LMP-s Csárdi Antal és a jobbikos Losonczy Pál van versenyben a KDNP-s Hollik Istvánnal szemben.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!