szerző:
hvg.hu

Csapadék nem várható, de erős lehet a szél.

Kedden változóan, főként keleten, északkeleten erősen felhős időre készülhetünk, de csapadék nem várható. Marad a szeles idő, a Dunántúlon és a középeső országrészben erős, viharos lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet.

Délutánra 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Szerdán napos és felhős időszakok váltják egymást, de csapadék továbbra sem valószínű. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél, nyugaton, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Enyhe lesz a hajnal, majd napközben egyre többfelé mérhetünk 20 fok körüli maximumokat.

Kedden sem lesz front térségünkben, és még száraz időre készülhetünk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, ami pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra. A szeles idő miatt ugyanakkor fejfájás, ingerlékenység továbbra is jelentkezhet. Öltözzünk rétegesen, reggel még sokfelé hideg lesz az idő.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!