szerző:
hvg.hu

Nem egészen 82 százalékos feldolgozottság mellett vezet Mellár Tamás a választókörzetében.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A szavazatok 39,15 százalékával a független Mellár Tamás nyerte a választást a Baranya megyei 1-es választókörzetben, Pécsen.

A fideszes Csizi Péter 37,33%-kal végzett mögötte, tehát szoros az eredmény a szavazatok nem egészen 82 százalékos feldolgozottsága mellett.

Alaposan lemaradt tőlük a jobbikos Fogarasi Gábor 14,2 százalékkal.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!