szerző:
hvg.hu

Az ottani és a hazai boncolási eredménye sem talált ételmérgezésre utaló jelet.

Sem a thaiföldi patológusok, sem a hazai orvosok szerint sem ételmérgezés okozta annak a magyar férfinak a halálát, aki egy thaiföldi nyaraláson elfogyasztott svédasztalos vacsorát követően rosszul lett, majd meghalt - írja a Blikk.

A férfi menyasszonya szerint párjának, Tibornak semmi baja nem volt, ameddig nem evett a halvacsorán felkínált ételekből.

A kinti boncolás eredménye szerint a férfi légzési nehézségek miatt halt meg, de a nő azt mondja, párja nem nyelt le semmi olyat, ami megakadhatott a torkán, a rosszulléte elején sem vette nehezen a levegőt.

Cs. Tibor és kedvese egy baráti társasággal nyaralt év elején Thaiföldön, ahol az egyik luxusszállodában elfogyasztott vacsora után nem sokkal rosszul lett, sokat hányt. Párja elmondása szerint a szállodában hiába kértek bármiféle egészségügyi segítséget, senki nem tett semmit. Mire kiért a mentő, a férfi már alig élt, a kórházban szinte azonnal meghalt.

Úgy tudni, hogy a vacsora után a társaság többi tagja is rosszul lett, ők azonban megúszták heveny hasmenéssel és hányással.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!