szerző:
hvg.hu

Az ottani és a hazai boncolási eredménye sem talált ételmérgezésre utaló jelet.

Sem a thaiföldi patológusok, sem a hazai orvosok szerint sem ételmérgezés okozta annak a magyar férfinak a halálát, aki egy thaiföldi nyaraláson elfogyasztott svédasztalos vacsorát követően rosszul lett, majd meghalt - írja a Blikk.

A férfi menyasszonya szerint párjának, Tibornak semmi baja nem volt, ameddig nem evett a halvacsorán felkínált ételekből.

A kinti boncolás eredménye szerint a férfi légzési nehézségek miatt halt meg, de a nő azt mondja, párja nem nyelt le semmi olyat, ami megakadhatott a torkán, a rosszulléte elején sem vette nehezen a levegőt.

Cs. Tibor és kedvese egy baráti társasággal nyaralt év elején Thaiföldön, ahol az egyik luxusszállodában elfogyasztott vacsora után nem sokkal rosszul lett, sokat hányt. Párja elmondása szerint a szállodában hiába kértek bármiféle egészségügyi segítséget, senki nem tett semmit. Mire kiért a mentő, a férfi már alig élt, a kórházban szinte azonnal meghalt.

Úgy tudni, hogy a vacsora után a társaság többi tagja is rosszul lett, ők azonban megúszták heveny hasmenéssel és hányással.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!