szerző:
hvg.hu

A kutyapárt szeretné elérni valahogy azokat a vidékieket, akik nemlétező migránsoktól rettegnek, és a városfelújítást, közösségépítést is folytatják.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A kutyapárttól szokatlan módon komoly posztot tettek közzé az MKKP Facebook-oldalán. Elnézést is kértek emiatt.

Listán 1,7 százalékot kapott vasárnap a párt, ami számításaik szerint 90-100 000 szavazatot jelent, és ezért köszönetet mondtak.

„Az eredmény azt jelenti, hogy Magyarországon maradunk: 5 felett ugye elutaztunk volna fél évre külföldre nyaralni, 1 alatt meg elmenekültünk volna az országból” – írták, most már félviccesen.

A következő 4 évben az a legfontosabb feladatuk, hogy valahogy elérjék azokat a vidékieket, akik a nemlétező bevándorlóktól rettegnek és valahogy megértetni velük: átverték őket. Ez nagyon fontos lenne, mert most 2,5 millió ember rettegésből szavazott – olvasható a posztban.

Folytatják a városfelújítást, a közösségépítést, kicsivel nagyobb volumenben, mint eddig, mert mostantól lesz erre évi 40 millió forint állami támogatásuk, amit igyekeznek értelmesen és átláthatóan elkölteni.

A posztban megjegyzik azt is, hogy a „szuperül sikerült taktikai szavazás” a lehető legrosszabbul sült el, illetve szomorúan látták, hogy a baloldali sajtó szerintük propagandaújságírássá alakult az elmúlt hetekben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!