szerző:
hvg.hu

A Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszüntetése után kérdés a Simicska-birodalom hetilapjának, a Heti Válasznak is a sorsa. A főszerkesztő, Borókai Gábor közleményt adott ki.

Amikor megírtuk, hogy a tartós finanszírozási problémák miatt nincs tovább Magyar Nemzet és Lánchíd Rádió, a hetilapról csak annyit írtunk, hogy a Heti Válasz is gondban van, új tulajdonost kell keresniük, akkor életben maradhatnak.

Értesülésünk helyesnek bizonyult, ugyanis Borókai Gábor most azt írja, társat keresnek. „A Heti Válasz sorsa a befektetői érdeklődésen múlik. Ami öröm az ürömben.” Hozzáteszi, bizakodva várják a folytatást, szerkesztőségük „a régi metódus szerint készíti a legfrissebb, csütörtökön megjelenő lapszámot”.

(Kiemelt képünkön egy korábbi címlap.)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!