szerző:
hvg.hu

Mármint a Nemzeti Értékelvű Párt, amely közleményt adott ki. A mindenki által jól ismert párt arra reagált, hogy a Jobbik visszahívná Morvai Krisztina képviselőjüket az Európa Parlamentből, amire Morvai annyit mondott, jogilag nem létezik a visszahívás intézménye, 2019-ig képviselő, akkor jár le a mandátuma.

De most a NÉP is megerősíti Morvait: "Mi arra kérjük, Dr. Morvai Krisztinát, hogy ne adja vissza mandátumát, képviselje továbbra is a magyarságot az Európa Parlamentben szívvel, lélekkel, ahogy eddig is tette, Dr. Gaudi Nagy Tamással együtt."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!