szerző:
hvg.hu

Aki azt hitte, kevesebb lesz a menekültpropaganda a választás után, tévedett.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Május 7-8-án tartja meg az alakuló ülését az új parlament – írta meg a Magyar Idők. Elsőként a civil szervezeteket vegzáló Stop Soros-törvénycsomagról fognak tárgyalni a lap szerint. Ennek ugyan több része is alkotmánysértő lehet, de ez most már nem jelenthet problémát a Fidesznek, mivel kétharmaddal átírhatják az alkotmányt is.

Folytatódik az Orbán-kormányoknak az a hagyománya is, hogy már a tavasszal elkezdik tárgyalni a költségvetést.

Arról, hogy a kormányt mikor alakíthatják meg, nincs még pontos információja a Magyar Időknek sem. Azt azonban már most megírták:

Az ellenzék zavart próbál majd kelteni a Fidesz és a KDNP soraiban kreált álhírekkel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!