szerző:
hvg.hu

Majdnem 27 fok volt ma Budapesten. A folytatásban némi eső jön.

Újpesten 26,9 fokot mértek ma, ezzel megdőlt a budapesti melegrekord. A korábbi csúcs 25 fok volt, amelyet 2009-ben mértek a fővárosban. Az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán hőtérképen is jelölték a csütörtökön mért budapesti hőmérsékleti értékeket.

©

Az előrejelzés szerint csütörtök estétől átmenetileg többfelé megnövekszik a felhőzet, és többfelé elered az eső. Csütörtökre a Dunántúl teljes területére elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést érvényes heves zivatar veszélye miatt. Péntekre szintén heves zivatar miatt érvényes citromsárga figyelmeztetés Borsod és Szabolcs megyére.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!