szerző:
hvg.hu

Bár vasárnap éjszaka mindössze 1359 szavazattal vezetett, megőrizte nyerő pozícióját a fideszes jelölt előtt.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A Nemzeti Választási Iroda sorra adja ki a végleges – igaz, nem jogerős – választási eredményeket. Fejér megye 4, számú választókörzetében az első helyen maradt a Jobbik jelöltje, Pintér Tamás, aki a voksok 43,08 százalékát kapta.

A fideszes Galambos Dénes 40,05 százaléknyi szavazatot zsebelt be, így nem ő kapott mandátumot.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!