szerző:
hvg.hu

Özönlenek az emberek.

A tömeg eleje már rég a Kossuth térre ért, mikor a vége még mindig csak a kiindulóponton, az Operánál volt. "Hajrá Magyarország, hajrá tömeg" skandálással nyugtázta ezt a szónok. A színpadon azt mondták, azt akarják megmutatni, többen vannak, mint a Békemenet.

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium előtt nagyon durva a tömeg, a Nagy Imre tér felől már nem férnek be az emberek, elkezdték eldugítani a Nádor utcát. A Kossuth tér Jászai Mari tér felőli oldala még üres.

Azt nem tudni, a rendőrök mennyien lehetnek, az egyik fotós megkérdezte erről a műveletet irányító parancsnokot, mire azt a választ kapta, "sokan."

A tüntetők demokráciát és új választási törvényt akarnak. Percről percre tudósításunkat itt találja.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!