szerző:
Tóth Richárd

A választások utáni első podcastban a vasárnapi eredmények, a következtetések levonása, a jövő kutatása voltak a fő témák. A Fülke vendége Gulyás Márton, a Közös Ország Mozgalom alapítója, aktivista.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Gulyás Márton már a Fidesz-győzelem estéjén önkritikát gyakorolt és saját felelősségéről beszélt, ezt javasolta az ellenzéki politikusoknak is. Szerinte a rendszeren kívül van most a politizálás terepe, az ellenzék politikusai, ha felelősen gondolnak, ne vegyék fel mandátumukat.

Ki kell jönni a Parlamentből és fel kell építeni azt a közösséget, ami alternatívát képez Orbán Viktorral szemben. Én nem azt mondom, hogy dolgozzanak. Igenis, dolgozzanak.

Itt találja legújabb adásunkat:

Amennyiben inkább SoundCloudról hallgatná meg:

 

Korábbi adásinkat itt érheti el.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!