szerző:
hvg.hu

Az ellenzéknek annyi lett volna a dolga, hogy egyetértsen a kormánnyal, és máris nem a sorosozásról szólt volna a kampány.

Nagyot ment Rogán Antal a kormánymédiában, a miniszter a Magyar Időknek és a TV2-nek is nyilatkozott. A legfontosabb megállapításai a következő voltak:

Az ellenzék miatt kellett Sorossal és a menekültekkel foglalkozni a kampányban, ha ők egyetértettek volna a kormánnyal, akkor lehet, hogy más lett volna a téma.

A mai tüntetést is a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli

A Soros-hálózat célja a tüntetéssel meggyengíteni azt a kormányt, amelyik következetesen küzd a bevándorlás ellen.

Ugyan átalakul a kormány a választás után, de nem, lesznek személyi konfliktusok, mert „a Fidesz–KDNP olyan politikai közösség, ahol az ember helyét nem a pozíciója, hanem a feladata határozza meg”.

Rogán szomszédja eközben közel 60 millió forintot nyert el, hogy megtervezze, miként kaphat a paksi bővítés nagyobb figyelmet a médiában.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!