szerző:
hvg.hu

A feldolgozottság Budapest III. kerületében is száz százalékos: a fideszes, Heineken-csillaggyűlölő Menczer Erzsébet csúnyán alulmaradt.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Több mint 48 százalékát kapta meg a voksoknak Budapest 10. választókörzetében az MSZP-PM színeiben induló Szabó Tímea. A szavazatok száz százalékos feldolgozottsága után kiderült, hogy a fideszes Menczer Erzsébet mindössze 36,36 százalékkal végzett a második helyen.

Menczer Erzsébet a napokban azzal is bekerült a hírekbe, hogy pert vesztett a Heinekennel szemben. Menczer azzal érvelt, hogy a vörös csillag sérti a magyarsághoz fűződő személyiségi jogait.

A fideszes képviselő és az ellenzéki Szabó Tímea a választások előtt az utcán vitatkoztak. Szabó többek között arra szeretett volna választ kapni, hogy Menczer miért terjeszt róla valótlanságokat, illetve hogy miért lakik Menczer fia a rászorulóknak fenntartott, önkormányzati lakásban, amelyet előzőleg közpénzen újítottak fel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!