szerző:
hvg.hu

Megvan a száz százalékos feldolgozottság itt is: az Együtt jelöltje, Vajta Zoltán nem fordított.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Szatmáry Kristóf lehet a XVI. kerületiek parlamenti képviselője, miután a Nemzeti Választási Iroda úgy számolt, hogy összesen 23208 szavazatot kapott. Vasárnap éjszaka még az látszott, hogy mindössze 1209 szavazatnyi a különbség közte és a második helyen álló Együtt-jelölt Vajta Zoltán között, és 2623 voksot még várt az NVI. Most kiderült: Szatmáry 1066 szavazattal nyert.

A fideszes kereskedelempolitikus körül mostanában több botrány is kirobbant. Családi cégéről kiderült, hogy feketemunkást is alkalmazott, az MKB pénztárak jóvoltából pedig havi 2,5 millió forintos láthatatlan jövedelemre tett szert.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!