szerző:
hvg.hu

Végképp boldog lehet Boldog István fideszes jelölt. Ő nyerte a választást.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A szavazatok száz százalékának feldolgozása után is azt jelentette a Nemzeti Választási Iroda, hogy a fideszes Boldog István szerzett mandátumot Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú választókörzetében.

Mintegy 2 ezer szavazattal maradt le a jobbikos Csányi Tamás.

Már alig van billegő körzet, így a Fidesz kétharmada szinte végleges.

Néhány választókörzetben szombaton napközben még nem volt száz százalékos a voksok feldolgozottsága, elvileg ezeken múlhat a kétharmad. Az eddig közölt végleges eredmények azonban nem változtattak a Fidesz brutális győzelmén.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!