szerző:
hvg.hu

Lázár János, Kunhalmi Ágnes, Hiller István és Kocsis Máté például már biztosan nyert.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Közeledik a teljeshez a választási eredmények feldolgozottsága: szombaton fél ötkor 99,02 százaléknál tartott a Nemzeti Választási Iroda.

Néhány körzetben már megvan a száz százalék: így Budapesten a biztos nyertesek közt van a fideszes Kocsis Máté, az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, illetve a szintén baloldali Hiller István és Molnár Gyula.

Csongrádban Lázár János aratta le a szavazatok több mint 50 százalékát, ezzel mandátumot szerezve, míg Pest megye 1. választókerületében a szintén fideszes Aradszki András nyert. Komárom-Esztergom megye 3. körzetében Czunyiné Bertalan Judit a biztos befutó száz százalékos feldolgozottságnál, Vasban pedig a szintúgy kormánypárti V. Németh Zsolt szerzett biztos mandátumot. Szentesen a fideszes Farkas Sándor győzte le ellenfeleit.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!