szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor több értelemben is legendássá vált – fontos és gyakran idézett általa ma már csak legendaként kezelt – mondatai is elhangzottak az igazabb demokráciát követelő szombati kormányellenes tüntetésen.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Orbán Viktor üzen a múltból a mindenkori kormányellenes tüntetések résztvevőihez. Ezt kapta lencsevégre olvasónk: a miniszterelnök korábbi, de alighanem mindig aktuális beszédrészletét vetítették le a Parlament előtt a sajtószabadságot és igazabb demokráciát követelő tömegnek. (Élő tudósításunkat itt követheti.)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!