szerző:
hvg.hu

Minden idők legnagyobbnak tűnő ellenzéki megmozdulása zajlik a fővárosban, erről a kormányoldali média kevéssé vesz tudomást.

Sallai Róbert Benedek megütötte Hadházy Ákost egy LMP-s gyűlésen - az Origo szerint még mindig ez a kora délutáni hír a legfontosabb, miközben a szombati demonstráció szervezői szerint több, mint 100 ezer ember vonult az utcára.

A kormányoldali lap ezzel is foglalkozik, a kisebb hírek között, olyan címmel, hogy "őrjöngenek Soros hívei, feldúlnák a várost", illetve a rendőrség felkészült az anarchista provokációra. Több kollégánk is a helyszínen van, őrjöngésről, városdúlásról szó sincs.

 

©

A közmédia portálja, a hirado.hu is beszédes, bár ott legalább nem írnak a címben az őrjöngő Soros hívekről.

 

©

A 888.hu-n a több mint tízezer fős rendezvény a futóverseny, nem a tüntetés.

©

A Pesti Srácok vezető cikke a kormányellenes tüntetésről szóló élő beszámolót ígér, de nem az, cikkünk megírásának idején, este nyolc előtt pár perccel egy szó sincs az aktuálisan zajló tüntetésről, csak az előzményeiről.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!