szerző:
hvg.hu

Az ATV Csatt című műsorában az ELTE Politikatudományi Intézetének adjunktusa, Antal Attila és a "Soros-zsoldosokról" listát készítő Figyelő főszerkesztője, Lánczi Tamás vitáztak.

Adásban kérte Antal Attila politológus Lánczi Tamástól, a Figyelő főszerkesztőjétől, hogy vegyék fel őt is a Soros-listára. A Csatt című műsor hétfő délutáni felvételén az adjunktus azt mondta, nem akart ez ügyben e-mailt írni, gondolta, jobb, ha személyesen fordul a kéréssel Lánczihoz – szemlézi a felvételt a 24.hu.

Hogy gondoljátok azt, hogy magyar állampolgárokat, túl a félelemkeltésen, össze lehet fogni, és azért, mert politikai véleményt szeretnének mondani, őket meg kell bélyegezni?

– szegezte a kérdést Antal a főszerkesztőnek.

Lánczi azt felelte, hogy amikor betördelték a listáról szóló cikket, akkor még nem tudták, mi lesz a választások végeredménye, de szerették volna megmutatni, "hogy kik azok, és hogy miként működik az a hálózat, akik Magyarország és a magyar kormány ellen dolgoznak, akik azért dolgoznak, hogy Magyarországon valami teljesen más legyen, mint ami az elmúlt ezer évben volt".

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!