szerző:
MTI

Elfogtak egy férfit, aki először autójával megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől Tinnyén. Lelécelés közben több közúti balesetet is okozott.

A 37 éves férfi ki akarta vonni magát a rendőri intézkedés alól, ezért autójával elhajtott az ellenőrzés helyszínéről. Menekülés közben azonban több, anyagi kárral járó balesetet is okozott, végül Tinnye és Perbál között, a 102-es főúton összeütközött egy autóbusszal – mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője az MTI-nek.

A személyautó az árokba csúszott, de ez sem volt elég, a férfi innen gyalog próbált továbbmenekülni. Így már nem bírta az iramot, a rendőrök hamarosan elfogták. A férfi ellen a Budaörsi Rendőrkapitányság indított eljárást közúti veszélyeztetés miatt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!