szerző:
hvg.hu

Kicsúszott a törvényes határidőből a helyi választókerületi bizottság, ezért a Jobbik szerint új választást kell kiírni.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Nem fordult az egyéni választókerületi eredmény Miskolcon, a jobbikos Jakab Péter csak csökkentetni tudta hátrányát Csöbör Katalin fideszes győzteshez képest a külképviseleteken és átszavazással leadott szavazatok összesítése után.

A Jobbik azt mondja, a helyi választókerületi bizottság a törvényi határidőn túl, április 15-én állapította meg a szavazás végeredményét – vagyis nem sikerült a törvényeknek megfelelően lebonyolítani a szavazást –, így a párt kezdeményezte a Nemzeti Választási Bizottságnál a választás megismétlését.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!