szerző:
hvg.hu

Egy kőbányai társasházba ment be lopni a postaládákból.

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint még február 6-án délután bement Budapest X. kerületében az Agyagfejtő utca egyik társasházába, majd ott felfeszített egy postaládát, és onnan mobiltelefon-tartozékokat lopott el.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített, ezen látszik, hogy a férfi előbb a kukáknál néz körül, aztán pedig a postaládákat veszi szemügyre, az egyikben talál is egy csomagot, amit a láda felfeszítésével ki is vesz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!