szerző:
hvg.hu

Egy kőbányai társasházba ment be lopni a postaládákból.

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint még február 6-án délután bement Budapest X. kerületében az Agyagfejtő utca egyik társasházába, majd ott felfeszített egy postaládát, és onnan mobiltelefon-tartozékokat lopott el.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített, ezen látszik, hogy a férfi előbb a kukáknál néz körül, aztán pedig a postaládákat veszi szemügyre, az egyikben talál is egy csomagot, amit a láda felfeszítésével ki is vesz.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!