szerző:
hvg.hu

Már majdnem összegyűjtötték Juhász Péterék a 150 millió forintot.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

„Nagyon nagy szarban vagyunk” – mondta Juhász Péter. Mint ismert, 150 milliót kell visszafizetniük, még 32 millió hiányzik, a többit már összegyűjtötték. Ezért segítségül hívta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, Kovács Gergelyt, aki elmondta, nekik is kell fizetniük, 25 milliót.

Közösen gyűjtöttek pénzt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!