szerző:
hvg.hu

Az apa azt mondta, alig tíz perc alatt tönkrement hat évnyi munkája.

Égő házból mentette családját tegnap éjjel egy kiskunmajsai apa: először feleségének és kisebb gyerekeinek tört utat a lángoló előtérben, majd az ablakon át rángatta ki fiát és annak barátnőjét. A csodával határos módon senki sem sérült meg komolyabban – tudósított csütörtökön az RTL Híradó.

A tűz az előtérben keletkezett, a tető is meggyulladt. Hatan aludtak bent.

A nagyobbik fiuk és a barátnője a hátsó szobában aludt, az apa értük már nem tudott visszamenni, ezért megkerülte a házat, átmászott egy két méter magas kerítésen, majd betörte a szoba magasan fekvő, szűk ablakát, azon keresztül húzta ki őket. Az üveg megvágta a gyerekeket, az apa a karján sérült meg, mert elérték a lángok.

A házban a régi alumíniumkábelek kaptak lángra. A család hat éve vette a házat, jelenleg az eszközkezelőtől bérlik. Az apa napi három órát ingázik, építkezéseken dolgozik.

A családnak mindene odalett, nagyszülőkhöz költöznek, és egyelőre nem tudják, hogyan tovább.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!