szerző:
hvg.hu

Egyelőre nem tudni, ki dobta a szemétbe a szürke nyuszit. A Szeged Televízió feljelentést tett a rendőrségen állatkínzás miatt.

A Szeged Televízió épületének takarítója vette észre, hogy valami mozog a kukában, meg is ijedt először. A nyuszit ő vette ki a szemétből, még időben.

A helyi állatvédők képviselője arra hívta fel a figyelmet, hogy bűncselekménynek számít, ha valaki az utcára tesz egy állatot.

A kidobott nyuszit a televízió egyik munkatársa fogadta örökbe, nekik több állatuk is van otthon. A nyúl már új otthonában, biztonságban van.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!