szerző:
hvg.hu

Most dől el, házi őrizetbe helyezik-e azután, hogy kedden a rendőrség meggyanúsította: felbujtóként részt vett a Fenyő-gyilkosságban.

Egy metálszürke furgonban érkezett Gyárfás Tamás a Budai Központi Kerületi Bíróságra azután, hogy csütörtökön kiengedték a bűnügyi őrizetből, miután a Fővárosi Főügyészség házi őrizetének elrendelésére tesz indítványt, nyomkövető technikai eszköz alkalmazása mellett. Erről döntenek most.

Gyárfás a tárgyalás előtt nem akart nyilatkozni a sajtónak, azt mondta, azt követően válaszolni fog az újságírók kérdéseire.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Itthon

Gyárfás ügyvédje: Ennél rosszabb már nem lehet – videó

Nem nyilatkozott a Gyárfás Tamás háza előtt várakozó újságíróknak csütörtök délután Bánáti János ügyvéd, amikor elhagyta az épületet, de nem is zárkózott el. Útban az autó felé azt mondta: a pénteki bírósági meghallgatás után áll mindenki rendelkezésére, de mint fogalmazott, ennél rosszabb már nem lehet, önmagában szerinte rendkívül nagy eredmény az, hogy nem kerül védence előzetes letartóztatásba. Videó.

hvg.hu Itthon

Gyárfás Tamás csütörtök délután már otthon egyeztetett ügyvédjével - fotók

Egészen otthonáig kísértük a csütörtökön kiengedett volt úszószövetségi elnököt, és egykori médiavállalkozót. Gyárfást az egykori Fenyő-gyilkosság ügyében vették őrizetbe, még kedden, miután gyanúsítottként hallgatták ki. A bíróság pénteken dönt arról, házi őrizetbe kerül-e. Ügyvédje, Bánáti János is akkorra ígért tájékoztatást.