szerző:
hvg.hu

A fele azt kiabálja, Orbán takarodj, a másik fele bulizik.

A második ellenzéki gigatüntetés után több száz ember vonult át az Oktogonra, hogy folytassa a tüntetést. Különleges hangulat van ott, a csapat egyik fele kemény Orbán-ellenes jelszavakat skandál, míg a másik fele inkább bulizik. Utóbbin fölháborodott több, betyársereges pólóban lévő ember, akik azt mondták, nem bulizni jöttek, hanem tüntetni, így inkább haza is mentek. Előtte viszont széles egység alakult ki, már megint: az egyik jobbikos ugyanis azt jegyezte meg, a tolvaj a liberálisnak is tolvaj, és neki is.

A 4-6-os villamos nem jár, ahogy az autóforgalmat is leállították a rendőrök - jelentette kollégánk a helyszínről. A Kossuth tér csendes, 10 környékén még a parlamenti kapuknál posztolt sok rendőr, hátha mégis mennek oda tüntetők. Volt, aki bepróbálkozott azzal, menjenek át a Fidesz székházhoz, de nem szerzett hozzá sok követőt.

A tüntetésről percről percre tudósítottunk, azt itt találja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!