szerző:
hvg.hu

A fele azt kiabálja, Orbán takarodj, a másik fele bulizik.

A második ellenzéki gigatüntetés után több száz ember vonult át az Oktogonra, hogy folytassa a tüntetést. Különleges hangulat van ott, a csapat egyik fele kemény Orbán-ellenes jelszavakat skandál, míg a másik fele inkább bulizik. Utóbbin fölháborodott több, betyársereges pólóban lévő ember, akik azt mondták, nem bulizni jöttek, hanem tüntetni, így inkább haza is mentek. Előtte viszont széles egység alakult ki, már megint: az egyik jobbikos ugyanis azt jegyezte meg, a tolvaj a liberálisnak is tolvaj, és neki is.

A 4-6-os villamos nem jár, ahogy az autóforgalmat is leállították a rendőrök - jelentette kollégánk a helyszínről. A Kossuth tér csendes, 10 környékén még a parlamenti kapuknál posztolt sok rendőr, hátha mégis mennek oda tüntetők. Volt, aki bepróbálkozott azzal, menjenek át a Fidesz székházhoz, de nem szerzett hozzá sok követőt.

A tüntetésről percről percre tudósítottunk, azt itt találja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!