szerző:
hvg.hu

22-27 fok lesz ma.

Szombaton szinte országszerte napos időre számíthatunk, csak néhol, elsősorban a Dunántúlon jelenhetnek meg vékony fátyolfelhők az égen. Csapadék sehol sem várható. Északon, északnyugaton időnként megélénkülhet a nyugati-délnyugati szél.

Délután 22-27 fokra készülhetünk.

Vasárnap reggel is napos, gyengén felhős időre ébredhetünk, csapadék ekkor sem várható. Gyenge, mérsékelt marad a szél.

A minimum-hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.

Szombaton frontmentes időjárásban lesz részünk. Érdemes kihasználni a jó időt, ezért töltsünk minél több időt a szabadban, a reggeli órákban azonban még érdemes kicsit rétegesebben felöltözni. A melegedés hatására az időseknél és a keringési rendszer betegségeiben szenvedőknél vérnyomás-ingadozás előfordulhat.

A déli órák környékén az UV-sugárzás többfelé elérheti az erős fokozatot, ezért ügyeljünk bőrünk védelmére, viseljünk napszemüveget! Egészségünk megőrzése érdekében fogyasszunk minél több szezonális zöldséget, gyümölcsöt!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!