szerző:
hvg.hu

Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje – ezzel a címmel tett közzé összefoglalót a Mi vagyunk a többség! kormányellenes demonstrációjáról a kormányszócsővé lett Origo.

A lap szerint szépen felmondták Soros György iránymutatásait a tüntetés szónokai, a zsoldosok, akik továbbra sem tudják elfogadni a választási vereséget.

A név nélkül közzétett "szubjektív beszámolóban" azt is megfejtették, hogy miért volt sok angol nyelvű felirat a tüntetők transzparensein: "minden bizonnyal ezzel is a spekulánsnak akartak üzenni a résztvevők, hogy híven követik parancsait".

Bárki is írta a cikket, szerinte a demonstráció nem szólt másról mint a kormánypárti politikusok, a vidékiek és a kormánypárti szavazók gyalázásáról.

A felszólalók civil szervezetek melletti kiállását így interpretálta az Origo: "A felszólalók beszédét gyakorlatilag Soros György diktálta tollba, mivel mindegyikük hitet tett a migránspárti tőzsdespekuláns senki által meg nem választott szervezetei mellett."

Nem ment el a szerző szó nélkül "a polgármesterségre teljesen alkalmatlan" Márki-Zay Péter beszéde mellett sem, aki szerinte "bejelentkezett a tőzsdespekulánsnál, hogy nagyon szívesen vezetné a hazai zsoldosait". De azt is felrótták neki, hogy egy magyar tüntetésen többször angolul (!) szólalt meg.

Márki-Zay Péter beszédéről és a tüntetés további részleteiről percről percre tudósításunkban olvashat.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!