szerző:
hvg.hu

Az Oktogon kiürült, pár száz ember a liget felé vonul. A Fidesz székház pont útba esik.

Véget ért a tüntetés utáni "buli" az Oktogonon, a tüntetők maradék része - néhány száz fő - elindult a Városliget felé. Az Andrássy úton vonulnak, "a Hősök terén pihenni fogunk" - mondták most be. A Fidesz székház pont útba esik. A tömeg Orbán-ellenes jelszavakat skandál. Nem mindenki vonul velük, van, aki azt mondja, nem megy, mert ott nem lehet Orbán rendszerét megdönteni.

A tüntetésről percről percre tudósítottunk, arról itt olvashatnak bővebben, az eseményeket ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!