szerző:
hvg.hu

A Helyi Hírek című lap szerkesztője megfogalmazta választás utáni gondolatait. Meglehetősen elfogult volt.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

„Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik. Nos, egyelőre ez sem jött be” – ezt írta Ferenci Zoltán a Helyi Hírek című lapban, amit a XVI. kerületben, Zuglóban, valamint Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten ingyenesen terjesztenek.

Szatmáry Kristóf a körzet fideszes képviselője, Vajda Zoltán pedig ugyanott az Együtt színeiben indult az április 8-i választáson. A két politikus között kevés volt a szavazatkülönbség, végül Szatmáry nyert 1066 szavazattal nyert.

A nyomtatásban és online is elérhető lap kiadója a Ferenci Kiadó Bt., tulajdonosa pedig a cikket jegyző Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin. A print változatot egyébként a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks nyomja – emlékeztet a 24.hu.

Az nem egészen világos, pontosan mit értett a szerző az alatt, hogy a képviselő nem tudott az ágyban bizonyítani.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!