szerző:
hvg.hu

Voltak drukkerei és ellendrukkerei is az április országgyűlési választásokon, párton belül és párton kívül is.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A leköszönő miniszter, amikor Makón átvette a mandátumát, ünnepi beszédet is tartott, amiről lapunk is beszámolt az MTI nyomán. Kiderült, az állami hírügynökség nem fejtette ki az igazság (értsd: az elhangzott beszéd) teljes részletét. Akkor azt írtuk többek között, hogy Lázár arról beszélt, mivel ma a politika lényege vidéken és helyben dől el. Hozzátette: több figyelmet kell szentelni a vidéken élő embereknek, és többet kell tanulni tőlük.

Azonban az Mfor a beszéd többi részéről is beszámolt:

Két ciklusnyi kormányzati munka után az embernek nem csak drukkerei, hanem ellendrukkerei is vannak, házon belül és házon kívül. Főleg, ha olyan kormányinfós stílusa van az embernek, mint nekem. Sokan szorítottak tehát azért - különösen február 25-e után - hogy a választásokon megbukjak és a 2018 és 2022 közötti politikából eltűnjek. A választóknak hála, ez nem így történt. Visszatértem, maradok és küzdök tovább.

Az, hogy visszatért, marad és küzd tovább, az MTI-anyagban is benne volt, a többi jótékony módon „elfelejtődött.” Lázárnak miniszteri pályafutása alatt több konfliktusa is volt, Rogán Antallal, Seszták Miklóssal, Tarlós Istvánnal és Csányi Sándorral is.

(Menedzsment Fórum)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!