szerző:
hvg.hu

Keresztes László Lóránt az LMP pécsi politikusa, bejelentkezett a párt társelnöki posztjára.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A politikus parlamenti képviselő lesz, az Azonnalinak adott interjújában jelentette be, hogy indul az LMP társelnöki posztjára, amiről Hadházy Ákos nemrég lemondott.

„Úgy döntöttem, hogy pályázok a társelnöki tisztségre” – mondta.

Reagál Schiffer András vádjaira is, szerinte az LMP nem egy kilúgozódott párt, hanem megőrizte az elveit. „Nem cseréltünk elveket azóta, hogy megalakult a párt.” Szól Ungár Péterről is:

Azonnali: Nem Ungár Péter strómanja lesz esetleg társelnökként?

Keresztes: Senkinek nem voltam, és nem is leszek a strómanja. Akik ismernek, azok tudják, hogy én erősen és céltudatosan képviselem azokat az elveket, amiket vallok. Képes vagyok a döntéseimet önállóan meghozni, ugyanakkor tudok és akarok is csapatban játszani. Korábban vádoltak már engem mindennel, például, hogy Schiffer András köreihez tartozom.

(Kiemelt kép: Keresztes László Lóránt / Facebook)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!