szerző:
hvg.hu

Keresztes László Lóránt az LMP pécsi politikusa, bejelentkezett a párt társelnöki posztjára.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A politikus parlamenti képviselő lesz, az Azonnalinak adott interjújában jelentette be, hogy indul az LMP társelnöki posztjára, amiről Hadházy Ákos nemrég lemondott.

„Úgy döntöttem, hogy pályázok a társelnöki tisztségre” – mondta.

Reagál Schiffer András vádjaira is, szerinte az LMP nem egy kilúgozódott párt, hanem megőrizte az elveit. „Nem cseréltünk elveket azóta, hogy megalakult a párt.” Szól Ungár Péterről is:

Azonnali: Nem Ungár Péter strómanja lesz esetleg társelnökként?

Keresztes: Senkinek nem voltam, és nem is leszek a strómanja. Akik ismernek, azok tudják, hogy én erősen és céltudatosan képviselem azokat az elveket, amiket vallok. Képes vagyok a döntéseimet önállóan meghozni, ugyanakkor tudok és akarok is csapatban játszani. Korábban vádoltak már engem mindennel, például, hogy Schiffer András köreihez tartozom.

(Kiemelt kép: Keresztes László Lóránt / Facebook)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!