szerző:
hvg.hu

A zavartan viselkedő sofőr autójában gáz-riasztó fegyvert találtak a rendőrök. A férfit őrizetbe vették.

Autójával balesetet okozott, majd megütötte az őt vizsgáló mentődolgozót Mohácson egy zavartan viselkedő férfi – közölte a rendőrség hétfőn.

A férfi vasárnap este előzés közben megcsúszott a kocsijával, és előbb egy azonos irányba haladóval, majd egy parkoló autóval is összeütközött. Végül az autó egy ház kapuját kidöntve állt meg.

A tűzoltók kiemelték autójából a zavartan viselkedő férfit, aki megütötte az őt vizsgáló egyik mentőtisztet.

A sofőr a balesetben könnyebb sérüléseket szenvedett. A megütött mentődolgozónak szintén könnyebb sérülése van.

A rendőrök a férfi autójából lefoglaltak egy gáz-riasztó fegyvert. Ellene egyebek mellett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!