szerző:
hvg.hu

Elítéli a gyűlölködést.

Kiderült, a református egyház püspökének és a Zsinat világi elnökének kellett rendőrbiztosítással eljutnia a taxiig kedden, a parlament alakuló ülése után. A tüntetők köpködték, szidalmazták őket. Bár egyikük próbálta elmagyarázni, hogy ők nem politikusok, ezt a tüntetők nem hallották meg. Tudósítónk szerint nem ismerték fel őket a helyszínen, és mindenki kapott, aki a Parlamentből távozott és képviselőnek vélték.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke a Facebook-oldalán azt írta, "szolidaritásom az egyházi vezetők felé. Én is a kormány ellenfele vagyok, de a gyűlölködésé legalább annyira".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!