szerző:
hvg.hu

De legalább a nap kisüt majd mindenhol az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

A zárt felhőzet a Dunántúlon is szakadozik, illetve gomolyossá válik, a tartós csapadék megszűnik, és arrafelé is több órára kisüt a nap. A Dunától keletre a napos délelőtti órák után gomolyfelhők képződnek.

Délelőtt a Dunántúlon, délután másutt – Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében is – is elszórtan valószínű zápor, zivatar, legkisebb eséllyel a délkeleti megyékben.

A Dunántúlon többfelé megélénkül, néhol megerősödik az északira forduló szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul, a Nyugat-Dunántúlon lesz a hűvösebb. Késő estére 15, 21 fok közé hűl le a levegő.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!