szerző:
hvg.hu

De legalább a nap kisüt majd mindenhol az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

A zárt felhőzet a Dunántúlon is szakadozik, illetve gomolyossá válik, a tartós csapadék megszűnik, és arrafelé is több órára kisüt a nap. A Dunától keletre a napos délelőtti órák után gomolyfelhők képződnek.

Délelőtt a Dunántúlon, délután másutt – Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében is – is elszórtan valószínű zápor, zivatar, legkisebb eséllyel a délkeleti megyékben.

A Dunántúlon többfelé megélénkül, néhol megerősödik az északira forduló szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul, a Nyugat-Dunántúlon lesz a hűvösebb. Késő estére 15, 21 fok közé hűl le a levegő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!