szerző:
hvg.hu

Steve Bannon korábbi elnöki főstratéga is előadást tart május 23-ai "Európa jövője" címmel rendezett konferencián.

Stephen K. Bannon, Donald Trump korábbi főtanácsadója és elnöki főstratégája is előadást tart az "Európa jövője" című konferencián május 23-án – írja a Figyelő.

A lap szerint Bannon „Trump „Amerika az első” politikája és annak hatása Közép-Európára” címmel beszél majd mintegy egy órán keresztül. Bannon a XXI. Század Intézet és a Polgári Magyarországért Alapítvány szervezésében érkezik Budapestre. Az előadás és az egész konferencia helyszíne a Várkert Bazár lesz.

Bannon felszólalása előtt Gulyás Gergely, a Polgári Magyarországért Alapítvány főigazgatója mond köszöntőt, a rendezvény moderátora és házigazdája pedig Tallai Gábor, a Terror Háza Múzeum programigazgatója lesz.

Mint ismert, Steve Bannon, a Breitbart News című jobboldali portál korábbi főszerkesztője segítette Trump 2016-os elnökválasztási kampányát, de hónapok óta konfliktusa volt több emberrel is az elnök környezetéből, ezért végül távozott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!