szerző:
hvg.hu

Ezúttal nem egy Tiborcz István által felvásárolt kempingben, hanem a Zalaegerszeg felé tartó R76-os gyorsforgalmi út miatt ritkítják meg a növényeket.

Az M7-es autópályát Keszthellyel összekötő R76-os autóút miatt kell majd fákat kivágni a Balaton nyugati partjának térségében, írja a 24.hu olvasói fotókra hivatkozva.

A portál szerint a most folyó munkák miatt nemsokára egy hektáron vágnak ki fákat Balatonszentgyörgy térségében, a Google Street View-n alább látható helyszínen:

A fairtást ráadásul közvetlenül a Balaton körüli kerékpárút mentén végzik, és az út befejezéséig nem is állítják helyre a munkák során megviselt burkolatot a bicikliúton.

Az R76-os út Zalaegerszeget köti majd össze az M7-es holládi csomópontjával, ennek egy kiágazása teremti majd meg Keszthely közvetlen gyorsforgalmi kapcsolatát a fővárossal.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!