szerző:
hvg.hu

A fehér férfi titokzatos menekült nőt hódít tematika a legnépszerűbb ebben a kategóriában.

Hatalmas az érdeklődés a menekültes pornó iránt, a Die Zeit szerint az egyik legnagyobb pornóoldalon havi 800 ezren keresnek rá a "refugee porn" kifejezésre. Németországban a legnagyobb az érdeklődés, de Ausztria és Magyarország is ott van az első háromban. A keresésekben vannak kiugró időszakok. Hammy Media Ltd szerint a német adatoknál az első nagy ugrás 2015-ben volt, mikor Angela Merkel kancellár bejelentette a határok megnyitását, de a választás előtt is csúcson volt a keresés, mikor a kampányban sokat beszéltek a témáról.

A tranzitország Ausztriában 2017-ben volt nagyon sok menekült, akkor 195 százalékkal nőtt a keresés a kifejezésre, az osztrák választás előtt 174 százalékkal volt nagyobb az érdeklődés. A magyarokról csak egy adat áll rendelkezésre: 2015 szeptemberében 151 százalékkal több keresés érkezett Magyarországról, mint korábban.

Jellemzően heteroszexuális tartalmakra keresnek rá, amelyen egy menekültnek ábrázolt – vagyis csadorban lévő – titokzatos, idegen nőt hódít meg és "ural le" egy fehér férfi. Nem csak új filmekről van szó: néhány esetben előfordul, hogy korábbi felvételeket töltenek fel újra, hozzáadva a menekült és Szíria kulcsszavakat. Az új pornográf felvételeken olyan nők szerepelnek, akik arabul beszélnek, és valódi szírnek tűnnek.

Nem csak a menekültes pornó iránti érdeklődésben szerepelnek kiemelkedő helyen a magyarok, a menekültekkel szembeni előítéletességgel és idegengyűlölettel is vezetik az uniós statisztikákat.

(via azonnali.hu)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!