szerző:
hvg.hu

Maga Orbán Viktor tett közzé egy fotót az újszülöttről, ahogy meglátogatták a kórházban.

Orbán Viktor miniszterelnök maga számolt be arról a Facebookon, hogy harmadik legidősebb gyerekének, Sárának megszületett a kislánya.

Orbán azt írta, Johannának nevezték el a kislányt, aki a kormányfő második unokája a 2016 júniusában született Aliz után, aki Orbán Ráhel és Tiborcz István közös gyermeke.

Orbán a kislány megszületéséről beszámoló poszt után hétfőn dél körül egy képet is krakott a Facebook-oldalára, amelyen felesége, Lévai Anikó a kezében tartja a kórházban az újszülöttet, Orbán pedig mögüle nézi a gyereket. Íme:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!