szerző:
hvg.hu

Az erről szóló hírt a Facebookon jelentette be a kormányfő.

Megszületett Orbán Viktor második unokája, a baba a Johanna nevet kapta – adta hírül hétfőn a Facebookon a magyar miniszterelnök, a szokásosnál is nagyobb hahózás kíséretében.

A Story magazin nyomán a hvg.hu is megírta januárban, hogy a miniszterelnök tavaly férjhez ment lánya, Sára várt gyermeket, aki akkor már a negyedik hónapban volt. Orbán Sára augusztusban, titokban házasodott össze Szokira Tamással, akiről azt írtuk: anti-Tiborcznak tartja a környezete.

Orbán Viktornak és Lévai Anikónak már van egy unokája, legnagyobb lányuk, Ráhel 2016 júniusában hozta világra Tiborcz Istvánnal közös gyermekét, Alizt.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!