Az edzők hidegvérének és a gyerekek fegyelmezettségének köszönhetően mindenki szerencsésen kimenekült a lángoló járműből - derül ki az RTL híradójából.

Edzők mentették ki a gyerekeket az M0-áson a Pécel mellett lángoló buszból hétfő este. Alig 3 percen múlt az életük – ezt mondták az RTL híradójának az edzők, akik hidegvérrel menekítették ki a buszból a gyerekeket. A 9-14 év közti kézilabdások egy meccsről tartottak haza, amikor buszuk kigyulladt az autópályán. Azonnal megálltak, és elkezdték leterelni a gyerekeket a buszról. A gyerekek közül volt, aki sokkot kapott, bepánikolt, de mindenki fegyelmezetten viselkedett és mindannyian sikerrel menekültek ki az égő járműből.

A busz néhány perccel később már teljesen kiégett, így a gyerekeknek mindenük odaveszett, még cipőjük sem maradt, amiben edzeni tudnának. A csapatnak most pszichológus segít feldolgozni a történteket

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!