szerző:
MTI

Korábban azzal riasztották a tűzoltókat, hogy füstöl az egyik szerelvény. Azóta újraindult a közlekedés.

Ismét a teljes vonalon jár a 2-es metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön, kora délután a Facebook-oldalán. A menetrend szerinti forgalom helyreállásáig pótlóbuszok is közlekednek.

A 2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között járműhiba miatt nem közlekedett csütörtökön, a déli órákban. A tűzoltókat azzal riasztották a Batthyány téri metróállomáshoz, hogy az egyik, Déli pályaudvar felé tartó szerelvény harmadik kocsija füstöl. Az állomást kiürítették, az utasokat kiterelték. A tűzoltók füstöt, tüzet nem tapasztaltak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!