szerző:
hvg.hu

A háromszoros olimpiai bajnok úszó maga közölte a hírt, a pletykákat megelőzendő.

"Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik a felkészülésem a versenyekre, miközben keresem a megfelelő szakmai hátteret a pályafutásom következő szakaszára" – írta közösségi oldalán az úszó.

Hosszú és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata a múlt év végén romlott meg, amit az úszó decemberben ismert el.

A januári Az Év Sportolója-gálán, miután az amerikai tört magyarsággal, könnyek között bocsánatot kért tőle, a sportoló arról beszélt, hogy elfáradt a házasságuk, de dolgoznak a megoldáson. Ennek ellenére, úgy tűnt, elkezdődik az osztozkodás: a pár több érdekeltségét megszüntette, alkalmazottakat küldött el.

Később a bulvársajtóban megjelent a hír, hogy Hosszú beadta a válókeresetet, nem sokkal később viszont kiderült, hogy felfüggesztette azt. Március végén, több hónapnyi kihagyás után a pár újra közös képet tett közzé a közösségi médiába, majd ismét együtt utaztak, jártak az Egyesült Államokban, Japánban.

Utolsó közös fotójukat is onnan posztolták egy hónappal ezelőtt, Tusup születésnapján.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Sport

Hosszú Katinka volt edzője beleszállt Shane Tusupba

Közzétette a Hosszú Katinka korábbi amerikai edzőjével készített teljes interjút az M4 Sport. Dave Salo ebben nemcsak bocsánatot kért a háromszoros olimpiai bajnokról, de beszélt annak férjéről, Shane Tusupról is. Akit ugyancsak ismer, mivel a trénere volt a Kaliforniai Egyetemen.

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka júniusban újra versenyez

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az év elején tartott egy rövidebb szünetet, de már újra teljes erőbedobással edz, és hamarosan ismét versenyez is.