szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök teljesen biztos abban, hogy július 20-ig lezavarják az alkotmánymódosítást.

"Keresek egy asszonyt, aki azt mondta, hogy vissza kell jönnöm, ha nyerünk" – indokolta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor, hogy miért tért vissza szerdán a Belgrád Rakparti Idősek Klubjában.

A miniszterelnök az összegyűlt nyugdíjasoknak szinte sajtótájékoztatót tartott a magyar gazdaság helyzetéről, és bejelentette, hogy a gazdaság jó állapotban van, 2019-ben is négy százaléknál magasabb, 4,1-4,2 százalékos növekedésre számítanak. Ez pedig azt jelenti, hogy a nyugdíjemelés és nyugdíjprémium garantált jövőre is, nemcsak 2018-ban.

A legfontosabbnak azonban nem ezt, hanem a migrációról, a Stop Soros-törvényről és az alkotmánymódosításról elhangzottakat tartotta kiemelni Orbán az aznapi kormányülésen elhangzottak közül.

"Július 20-ig az összes megígért törvényjavaslatunkat törvény formájában el fogja fogadni a Tisztelt Ház" – jelentette ki.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!