szerző:
hvg.hu

A 29 éves autista fiatalembert egy parkban verték meg, ott találtak rá a mentősök súlyos sérülésekkel. A rendőrök elfogták az elkövetőt.

Brutálisan megvertek egy dunaújvárosi autista fiatalembert - írja a Bors. Péter hétfőn a Széchenyi Parknál sétált, amikor az elkövető megtámadta. 

Testvére délután látta otthon utoljára, a barátnője este tíz óra felé kereste, de nem találta sehol. Éjfél után azonban már a mentők keresték a városháza környékén, miután valaki bejelentette, hogy súlyos sérülésekkel, magatehetetlenül fekszik a földön, és azonnali ellátásra szorul. A mentősök a helyi kórházba szállították, rendkívül súlyos állapotban, a fiú azóta az intenzív osztályon fekszik, mesterséges altatásban.

A 29 éves Pétert brutálisan megverték, koponyája hosszirányban eltört, bal füle félig leszakadt, jobb szemének vonalában pedig felszakadt a bőr. Vérömleny keletkezett az agyában, és a csigolyája is megrepedt, de az orvosok szerint fel fog épülni.  

Az eset a parkban történt, amit a növényzet ugyan takart a kamerák látószöge elől, ám a rendőrségnek azóta sikerült megtalálnia a tettest. A 36 éves férfit kihallgatták, majd előzetes letartóztatásba helyezték. A Bors úgy tudja, az elkövető ok nélkül verte meg a sértettet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!