szerző:
hvg.hu

Még három hónapig biztosan előzetesben marad a lány eltűnése ügyében gyanúsított B. László.

Fél éve ül már a fogdában a dunaújvárosi férfi, majd csütörtök reggel kiderült: még három hónapig, vagyis novemberig biztosan a rácsok mögött marad – írja a Blikk, mely úgy tudja, a férfi arra számított, hogy kiengedik.

A lap szerint B. Lászlót reggel szállították át a Budai Központi Kerületi Bíróságra. Nem tűnt idegesnek, többször nevetett is, míg a tárgyalóterem előtt várakozott. De ahogy megtudta, hogy a bíróság nem engedi szabadon, hevesen gesztikulálni kezdett, közben többször is a kezében lévő végzést ütögette, majd azt mondta, „ez egy vicc, ez nem lehet igaz”.

A Bors korábban arról írt, hogy a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László a letartóztatása előtti napokban már aktívan jogi segítség után kutatott, és ügyvédet akart fogadni, de nem a maga, hanem egy ismeretlen nő védelmében.

A férfi korábban azt mondta, ismerte és kapcsolatban állt a 24 éves VV Fannival, de tagadta, hogy megölte.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!